Squash med bønne- og champignonfyld
(1 person 2 dage eller 2 personer i dag)
1 mellemstor squash (et vidt begreb, da squash findes i mange størrelser)
½ dåse kidneybeans
1 fed hvidløg
salt, peber, basilikum
lidt soltørrede tomater, finthakkede
100 g champignon
olivenolie
30 g fetaost
Start med at skære squashen over i to på den lange led. Skrab indmaden uden til der kun er en skal tilbage. Skyl kidneybeans og kør dem i blenderen. Tilføj indmaden fra squashen, hvidløg og krydderier samt salt og peber. Champignonerne hakkes groft og steges på panden i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Vend champignon i bønnemassen sammen med de finthakkede soltørrede tomater. Smør et ildfast fad, læg de to squash i og fyld op med grønsagsbønnefarsen. Kom smuldret fetaost over og bag de fyldte squash i ovnen i 25 minutter. Jeg spiste en salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar