...men se, foråret er på vej :-)
Det skal fejres med en dejlig kyllingeret med rodfrugter.
Kyllingefad med rodfrugter og appelsin
(1 person 2 dage eller 2 personer 1 dag)
2-3 kyllingeoverlår
1 stort rødløg
100 g pastinak
150 g gulerødder
skal og saft af en halv appelsin
½-1 dl hønsebouillon
en håndfuld mandler
tørrede abrikoser
kanel
salt, peber
Brun kyllingelårene på en pande. Skræl rodfrugterne og skær
dem i store tern. Skær rødløget over og derefter i skiver. Del skiverne i
mindre stykker. Læg grønsagerne i et ildfast fad sammen med mandler og
abrikoser klippet i mindre stykker. Bland hønsebouillon med kanel, appelsinskal
og –saft. Vend det rundt med grønsagerne. Læg kyllingelårene oven på. Læg
stanniol over og steg kyllingelårene ½ time i ovnen ved 200 grader. Tag
staniolen af og lad fadet stå i ovnen endnu en halv time eller til kyllingelårene
er gennemstegt. Serveres med salat og evt. ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar