søndag den 22. februar 2015

Kyllingefad med rodfrugter og appelsin

Sne og koldt vejr...

...men se, foråret er på vej :-)

Det skal fejres med en dejlig kyllingeret med rodfrugter.




Kyllingefad med rodfrugter og appelsin
(1 person 2 dage eller 2 personer 1 dag)
2-3 kyllingeoverlår
1 stort rødløg
100 g pastinak
150 g gulerødder
skal og saft af en halv appelsin
½-1 dl hønsebouillon
en håndfuld mandler
tørrede abrikoser
kanel
salt, peber

Brun kyllingelårene på en pande. Skræl rodfrugterne og skær dem i store tern. Skær rødløget over og derefter i skiver. Del skiverne i mindre stykker. Læg grønsagerne i et ildfast fad sammen med mandler og abrikoser klippet i mindre stykker. Bland hønsebouillon med kanel, appelsinskal og –saft. Vend det rundt med grønsagerne. Læg kyllingelårene oven på. Læg stanniol over og steg kyllingelårene ½ time i ovnen ved 200 grader. Tag staniolen af og lad fadet stå i ovnen endnu en halv time eller til kyllingelårene er gennemstegt. Serveres med salat og evt. ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar