søndag den 12. april 2015

Halvmarathon i Odense i dejligt solskinvejr

Tænk at man kan være så heldig...

...at årets indtil videre varmeste og bedste dag faldt på en fridag og oven i købet en dag, hvor jeg skulle på vandretur med DVL Fyn.

DVL Fyn havde lavet både en marathon og en halvmarathon den dag. En halvmarathon på 21 km var rigeligt for mig og de fleste andre, men der var alligevel seks seje vandrere, der havde valgt den lange tur.

Vi på den korte (!) rute startede kl. 10 ved Skovsøen i Odense. Den første lange del af turen gik langs Odense Å. Her gik jeg selv en tur tidligere på året. Den gang var det februar måned og ret koldt og gråt. Så det var dejligt at få en forårstur langs åen.Forårsblomster i massevis og blomstrende mirabeller undervejs.Da vi nåede til den lille by Åsum gik vi videre til Kohaveskoven, et dejligt skovområde lidt uden for Odense.

Og så gik turen tilbage ad forskellige stier bag Syddansk Universitet. En del af strækningen her var på asfalterede stier - uha, det kan være lidt hårdt, når man er ved at være træt i fødderne og benene.Men turen blev gennemført og det på fem en halv time inklusiv tre pauser. Sandsynligvis langt fra rekord, men det handler heldigvis mere om at få gået en dejlig tur og få set på naturen end at gå strækningen så hurtigt som muligt.

Turen sluttede med at stå i kø ved Ishuset ved Skovsøen - sammen med en forfærdelig masse andre mennesker, der var ude og nyde det gode vejr. Ah, sådan en stor gammeldaws isvaffel med to lækre kugler (banan og lakrids) var en rigtig god måde at slutte turen af på.

Skøn dag med det dejligste vejr og en herlig vandretur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar