torsdag den 23. april 2015

Krydrede kyllingefrikadeller med pesto

Frikadeller er bare noget...

...der findes i rigtig mange udgaver. Og hele tiden falder man over nye ideer - som f.eks. disse, hvor der er kommet pesto i en frikadellefars med kyllingekød. 


Hos Noget i ovnen  havde jeg set en opskrift, hvor hun havde kommet bruschetta i frikadellerne. Jeg valgte så at bruge pesto i stedet, en med chili og hvidløg. Det blev de altså ikke ringe af! Andre slags pesto kan også bruges - både de røde og de grønne. Og så er det en god måde, at få brugt en rest pesto på - hvis man skulle have sådan en.





Krydrede kyllingefrikadeller med pesto
(4 personer)
350 g kyllingefars
1 æg
1 stor teskefuld sennep
salt, peber
2-3 store teskefulde pesto (jeg havde valgt en med chili og hvidløg)
1 lille hakket løg
½ rød peberfrugt skåret i små tern
4-5 spsk rasp

Rør farsen med æg, sennep, alt og peber. Rør pestoen i. Rør hakket løg i sammen med peberfrugttern. Rør farsen godt sammen. Tilsæt rasp. Hvor meget der skal i, afhænger af hvor våd farsen er. Rør rasp i til den er lidt fast, men ikke for meget. Lad farsen hvile en halv time i køleskabet og steg derefter frikadellerne i olie eller smør. Serveres med dagens salat - eller hvad du nu har lyst til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar