torsdag den 9. februar 2017

Lækkert pastafad med champignon og to slags løg

Pasta, champignon og fløde er tre ting, som klæder hinanden rigtig godt. Og mange vil sikkert sige, at bacon gør det hele endnu bedre. Jeg valgte at lave dagens ret uden kød, men du kan sagtens putte bacon eller skinke i.

Som pasta brugte jeg de fyldte pastaringe, som man kalder tortellini. De fås med flere slags fyld, jeg valgte en med ostefyld. Men andre slags tortellini kan også bruges.





Tortellini med champignon og to slags løg
(2 personer)
125 g tortellini
1 løg
3 stk. forårsløg
olivenolie
1 spsk æblecidereddike
salt
hvidløgspeber
2 dl fløde
parmesanost

Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Hak løgene og skær forårsløgene i ringe. Svits løg og forårsløg i olie, til de bliver bløde. Tilsæt champignonskiver og svits til de bliver gyldne. Tilsæt salt og hvidløgspeber samt æblecidereddike. Vend tortellinierne i og hæld det hele op i et smurt ildfast fad. Hæld fløde ved. Bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Læg evt. stanniol over noget af tiden, så overfladen ikke tørrer ud. Serveres med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar