På billedet er dressingen ikke kommet i endnu
Broccolisalat med pasta og røget filet (min version)
(2 personer)
80 g røget filet
100 g fuldkornspasta
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 æble
40 hasselnødder
200 g hytteost
2 spsk valnøddeolie
1 spsk balsamico
1 stor tsk sennep
saften fra 1 lime
salt, peber
Rist skiver af røget filet på begge sider på en tør pande, så de bliver sprøde. Kog pastaen i rigeligt vand. Del broccolien i fine buketter, hak stokken meget fint. Skær peberfrugt og æble i tern, hak nødderne. Bland dressingen sammen med de øvrige ingredienser. Groft brød kan serveres til eller man kan bruge retten som tilbehør til kød.
Uhmm, en god pastasalat er altid et hit :-) Den dressing lyder rigtig god, den tror jeg at jeg skal forsøge mig med....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Ja, det er nogle ret spændende dressinger der er i bogen. De bruger meget at komme hytteost i, det giver en anderledes og mere fyldig dressing.
SvarSlet