Det er jo ikke altid, at man har tid og overskud til at afprøve nye fantastiske opskrifter på almindelige hverdage. Flere sene vagter på biblioteket på en uge plus en lørdagsvagt, jo det kan jeg godt mærke. Så nogle gange bliver det nem mad. Denne dag blev det til økologisk fjerkræsmedister fra Hanegal, som jeg ikke havde prøvet før. Den smagte udmærket, og så var den let og mager. Dertil kogte majskolber og så en gang squash stegt på panden sammen med et par rester og lidt hakkede nødder.
Tilbehør med squash og nødder
(2 personer)
½-1 squash
2 pastinakker
3-4 kogte kartofler
frisk timian
olie
salt, peber
1 lille håndfuld hakkede nødder
Squashen skæres igennem på langs og derefter i skiver. Pastinakkerne skæres i skiver og kartoflerne i store tern. Squash, pastinakker og kartofler steges i lidt olie på panden. Frisk timian tilsættes sammen med salt og peber. Lige inden serveringen blandes grønsagerne med de hakkede nødder. Nem og enkelt tilbehør – og så fik jeg brugt en rest pastinakker og en rest kogte kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar