Her er en variation med cabanossipølser og spinat. Som
udgangspunkt har jeg brugt en af Louisa Lorangs opskrifter fra Femina, men har dog lavet lidt
ændringer. Bl.a. brugte jeg de små cabanossipølser i stedet for chorizo.
(4 personer eller 2 personer 2 dage)
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
olivenolie
1 dåse tomater
4-5 soltørrede tomater skåret i små stykker
salt, peber
Kog pastaen i kogende letsaltet vand efter anvisningen på
pakken. Tænd ovnen på 220 grader. Sauter løg og hvidløg i lidt olie i en
gryde. Lad skiverne af cabanossi sautere
med. Tilsæt tomater og soltørrede tomater og lad det simre 10 minutter. Vend
derefter spinaten i sovsen. Smag til med salt og peber. Pastaen vendes i sovsen
og det hele fyldes i et smurt ildfast fad. Drys med revet ost og gratiner
gratinen i ovnen 10-15 minutter. Serveres med dagens salat.
Hej Anne!
SvarSletJeg har givet dig en blogaward :-)
Se mere på min side Lykkesmad.blogspot.com
Venlig hilsen Lykke
Hej Lykke,
SvarSlet1000 tak for din blogaward, det er min første, så det er jeg da stolt over. Jeg følger i øvrigt også med på din blog hver dag, selvom jeg vist ikke lige har fået oprettet mig som fast læser.