Det var både aubergine og squash i kassen fra Aarstiderne…
…så med udgangspunkt i en af deres opskrifter lavede jeg min
egen version af kyllingepande med squash og auberginer. Hurtig nem aftensmad i
den lette ende.
Kyllingepande med aubergine og squash – min version
(2 personer)
200-250 g
kylling
2/3 af en lille aubergine
1 lille squash
1 lille løg
1 stor bøftomat
1 fed hvidløg
lidt grofthakket frisk basilikum
Aubergine og squash skæres i fine skiver, saltes med groft
køkkensalt og står i stuetemperatur mindst ½ time. Saltet skylles af med koldt vand og skiverne
tørres i et viskestykke. Skiverne skæres ud i kvarte og steges på en varm pande
i olivenolie til de får farve. Lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Perlerugen koges efter anvisningen på pakken. Løget hakkes groft og steges i
lidt olie på panden. Kyllingen skæres i tern og kommes på panden til løgene.
Når kyllingen er stegt mør tilføjes auberginer, squash og perlerug. Det hele
vendes godt rundt og krydres med salt, peber og grofthakket basilikum.
Bøftomaten skæres ud i tern og vendes i til allersidst. Spises sammen med
dagens salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar