søndag den 3. juni 2012

Søster-tur



Efter en travl uge blev det i weekenden tid til et besøg hos Søsteren i Sønderjylland.

Det blev et par rigtig hyggelige dage (som altid). Vi fik snakket en masse og fik vendt mange ting. Vi fik gået nogle dejlige ture og vi fik spist en masse lækker mad.  Her er nogle indtryk fra de sidste par dage:


En rigtig dejlig travetur i Bjergskov ved Aabenraa gennem et bakket og smukt overdrev.



 I en lille lund mødte vi en flok kvier. Vi undrede os over, hvad de lavede der, hvor der intet grønt græs var, når der var masse af dejligt saftig grønt gæs lige uden for lunden.

 En af kvierne blev lidt nærgående og begyndte at følge efter os. Måske undrede den sig lige så meget over, hvad vi lavede der. Den var i hvert fald meget nysgerrig.

 

 Den medbragte lækre madpakke blev fortæret ved Hostrup Sø, også ved Aabenraa. Vi havde bl.a. medbragt nogle lækre filopakker med spinat og ricotta.



Turen sluttede ved Krusmølle, hvor vi både fik kigget på den mange spændende ting i butikken og fik en god kop kaffe med kage til. Katrineblommekagen var rigtig god, gulerodskagen lidt tør. Caféen ligger i en staldbygning og er fyldt med sjove ting og sager. Et sted der absolut er et besøg værd. 


I butikken på Krusmølle havde vi købt et glas figen- og valnøddeconfit (ses nederst i billedet) og det passede godt til aftenens ostebord, hvor der var mange lækre sager. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar