Har du tørrede dadler tilovers fra julen…
…kan de bruges i dette tilbehør sammen med bulgur og grønsager. Man kan også bruge tørrede abrikoser. Begge dele giver lidt sødme til grønsager og bulgur, det gør det lidt mere lækkert.
Bulgur med dadler og grønsager
(1 person)
olivenolie
200 g squash
1 gulerod i grove tern
1 lille porre skåret i mindre stykker
50 g dadler
lidt revet citronskal
1 dl kogt bulgur
1 spsk chilisauce
Skær squashen i tynde skiver og steg dem i lidt olie på panden, til de er gyldne og møre. Skær dem ud i mindre stykker. Krydr med salt. Varm lidt mere olie på panden og steg porre og gulerødder, men ikke mere end at de stadig har bid. Bland gulerødder, porre og squash med bulgur og varm det hele igennem. Krydr med salt og peber og tilføj citronskal og chilisauce. Kan f.eks. serveres til pølser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar