onsdag den 19. juni 2013

Pasta med rejer, pesto og grønsager

Enkel og let sommermad…

…til en dejlig sommeraften er denne ret mad pasta, rejer, pesto og grønsager.


Pasta med rejer, pesto og grønsager
(1 person)
60 g pasta efter eget valg (jeg havde lækker pasta med basilikum fra Pastariget)
olivenolie
100 g rejer
2-3 forårsløg, snittet groft
100 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
75 g ærter
3 blommetomater skåret i skiver
1 spsk god pesto med basilikum
1 spsk mascarpone eller lign.
Pastaen koges efter anvisning på panden. Olivenolie varmes på panden og heri svitses forårsløgene fem minutter. Så tilsættes rejerne og svitses lidt med, derefter aspargesstykker og til sidst ærter. Når pastaen er kogt og afdryppet blandes den med rejer og grønsager samt pesto og mascarpone. Til sidst vendes tomatskiverne i og pastaretten er klar til servering. Kan serveres med brød til, hvis man synes det er for lidt.

Note: Jeg brugte en meget lækker ligurisk pesto, jeg havde købt på min ferie i Italien. Den basilikum der er brugt til pestoen vokser tæt på havet og det giver en særlig saltet smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar