søndag den 17. maj 2015

Frankrig 5 - Paris III

Det var dejligt vejr...

...på vores sidste dag i Paris. Så nu skulle vi ud og se noget andet end museer, butikker, caféer, trafik og mennesker.
Jeg havde læst om en grøn rute, man kunne følge på en nedlagt jernbane og det viste sig at være en rigtig fin og afvekslende tur. Næsten som en meget lang (ca. 4,5 km) og meget smal park.


Bagefter var vi lige omkring en rigtig park. Anne Naturglad nød at se en masse grønt igen. Vi fik en is i parkens kiosk, feriens eneste is i øvrigt.

Resten af dagen travede vi rundt  på Rue de Rivoli og så på butikker. For nu var det ved at være sidste chance, hvis der skulle shoppes. Der blev bl.a. købt te, chokolade, bodylotion m.m.

Til frokost fik vi hver en lækker salat, uha det var tiltrængt. Grønsager er ikke det, jeg har set mest af under ferien i Frankrig. Men sådan er det ofte, når man spiser ude. Ganske vist har de fleste salat på menukortet, men i betragtning af, hvor mange grønsager der findes og hvor mange muligheder der er, så er udvalget ikke særlig stort.Og så skulle vi også lige have os en sidste pariser-kage hver. Datteren havde set en bager med nogle meget lækre kager. Ja, det var næsten mere kunstværker, end kager. Mums de smagte godt.


Ferien sidste måltid skulle jo gerne være noget særligt. Så vi vandrede omkring i området ved Canal Saint-Martin og endte på Place de Republic, hvor vi fandt et rigtig hyggeligt sted. Vi kunne endda sidde ude og nyde den gode mad. Og som I kan se, valgte vi to platter, en med kød og en med ost. Så vi kunne få nydt nogle flere franske oste. Og med et dejligt glas rødvin til. En rigtig god måde at slutte en rigtig god ferie på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar