Der var grønkål i kassen fra Aarstiderne. Der var et par
pølser i fryseren, der var en rest fetaost og en rest oliven i køleskabet og
der var pasta i skabet. Tilsammen blev det til dagens ret. Inspirationen fik
jeg fra en opskrift hos Aarstiderne
Pasta med grønkål, tomater, pølser og feta
(1 person)
50 g pasta
125 g grønkål
hvidløg
chili
5 blommetomater
2 pølser
40 g fetaost
lidt oliven med mandler
Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. Rens
grønkålen og del bladene i grove stykker. Giv bladene et opkog i letsaltet vand
et minut. Køl derefter kålen af i koldt vand og vrid vandet ud. Skær pølserne i
skiver og steg dem på panden, til de bliver sprøde. Tilsæt finthakket hvidløg,
chili, grønkål og tomater skåret i mindre stykker og steg det hele på panden
3-4 minutter. Læg pastaen i bunden af et fad. Kom pølse-grønsagsblandingen over.
Skær oliven i mindre stykker og drys dem over fadet sammen med smuldret feta. Så er retten klar og kan serveres sammen med dagens salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar