fredag den 11. september 2015

Madmuffins med kartofler, porrer og ost

Madmuffins er et rigtig smart koncept. Da du kan komme alt muligt forskelligt i som fyld, egner de sig godt, når man brugt nogle kedelige rester. De kan smages til på mange måder. Og du kan både spise dem om aftenen med salat til, du kan tage dem med som frokost eller bare som en snack.

Disse muffins er inspireret af en opskrift jeg har fundet på www.urtekram.dk. Der er ikke kød i, men hvis du har lyst, kan du sagtens komme lidt skinke eller bacon eller pølse eller andet kød i.
Madmuffins med kartofler, porrer og ost
(12 store muffins)
150 g kogte kartofler, skåret i små tern
2 små porrer (ca. 200 g) hakket fint
100 g ost i tern
100 g boghvedemel
100 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk Herbamare urtesalt
peber
½ dl olivenolie
2 dl mælk
2 æg

Bland kartoffeltern, hakkede porrer og ostetern i en stor skål. Bland mel, bagepulver, salt og peber og kom det i grønsagerne. Rør olie og mælk i dejen og tilsæt æggene et ad gangen. Smør en muffinform grundigt og fyld den med muffindejen. Bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 til de er gyldne og gennembagte. Spis dem med en god salat til.

2 kommentarer:

 1. Sådan en gad jeg godt sætte tænderne i lige nu. Tænkte... behøver der være boghvedemel i??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia,
   Ja, det er lækkert med muffins. Du kan sagtens bruge hvedemel i stedet for boghvedemel. Og har du lyst til at prøve muffins uden mel, så er der en opskrift her: http://annenaturglad.blogspot.dk/2014/08/rde-og-grnne-ggemuffins.html

   Slet