søndag den 20. september 2015

Glutenfri snackboller med nødder og tranebær

I denne opskrift bruges en glutenfri brødblanding (den med kanel og æble) fra firmaet Naturlic. Det er en pose, jeg selv har købt og brødblandingen er derfor ikke sponsoreret af Naturlic. Så fik vi vist det på plads.


Jeg har haft posen stående et stykke tid, men den skulle jo gerne bruges til noget og jeg valgte at lave en lille snack, en slags bolle man kan have med på farten. F.eks til en lang dag på arbejdet, når man er på en lang vandretur eller hvor hvor man nu kan få brug for lidt at styrke sig på.

Jeg brugte Naturlics egen opskrift på boller, men tilføjede dog yderligere et par ting nemlig grofthakkede hasselnødder, tranebær og 1 spsk kakao. Resultatet blev rigtig lækkert, en mellemting mellem en bolle og en kage. En lækker glutenfri snack med god smag, som kan bruges som et godt mellemmåltid.'
Snackboller med nødder og tranebær
(ca. 18 stk)
1 pose Brødklapper-blanding med æble og kanel fra Naturlic
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
½ tsk salt
3½ dl vand
2 spsk olie
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g tranebær
1 spsk kakao

Posens indhold røres sammen med nødder, tranebær, kakao, vand, bagepulver, natron, salt og olie. Konsistensen skal være som tyk grød. Form massen til boller der sættes på en bageplade. Bages 20 minutter ved 200 grader. Så nemt er det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar