Her om vinteren kan det være rart med en lun salat. Her er
en rigtig lækker en af slagsen med rødkål, bacon og feta.
Lun rødkålssalat med bacon og feta
(2 personer)
50 g kalkunbacon
1 lille løg, finthakket
olivenolie
300 g hakket rødkål – så fint eller groft som du nu kan lide
det
1-1½ spsk balsamicoeddike
½ æble skåret i tern
salt og peber
50 g fetaost
purløg
Start med at svitse baconen på panden til det bliver sprødt.
Da det er kalkunbacon bliver det ikke sprødt på samme måde som almindelig
bacon. Tag baconen af varmen, tilsæt olivenolie og svits de finthakkede løg til
de bliver bløde. Tilsæt balsamico og lad det simre et øjeblik. Tilsæt rødkålen
og svits det 5 minutter. Det skal stadig have bid. Tilsæt bacon og æbletern og
varm det hele igennem. Smag til med salt og peber. Drys til sidst med smuldret
fetaost og lidt finthakket purløg. Spis eventuelt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar