tirsdag den 5. juli 2016

Bladebeder - nu med pasta, champignon og bønner

Så er det igen tid til en opskrift med bladbeder. Hvis du ikke kan få fat i bladbeder, kan du bare brug frisk spinat i stedet. Opskriften her blev jeg inspireret til efter at have set en opskrift hos Det grønne speltinferno.

I dag kan man jo få mange slags pasta lavet af andet end hvedemel. Den pasta jeg brugte til dagens ret er lavet på edamamebønner. Men man kan også bare bruge almindelig pasta.
Pasta med bønner, champignon og bladbeder
(2 personer)
100 g kidneybeans fra dåse
1 lille løg
1 fed hvidløg
olivenolie
150 g bladbeder
100 g champignon
60-100 g pasta  
frisk basilikum
parmesan
Hak løg og hvidløg. Skær stilkene af bladbederne og skær dem i skiver eller mindre stykker. Skær bladene i strimler. Champignonerne skæres i skiver. Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Løg og hvidløg svitses i lidt olie, til løgene bliver bløde og klare. Bladbederne tilsættes, læg låg på og rør flere gange. Når bladbederne er faldet sammen, tages låget af og det hele svitses igennem. Champignonskiverne tilsættes og steger lidt med til de får farve. Bønnerne kommes i. Den friske basilikum hakkes og vendes i sammen med pastaen. Det hele varmes igennem. Serveres med parmesanosteflager og evt. ekstra olie dryppet over.

Andre opskrifter med bladbeder:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar