mandag den 18. juli 2016

Sommerret med pasta, laks, spinat og blomkål

Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pasta med laks, blomkål og frisk spinat. Denne opskrift bygger på en opskrift, jeg havde fundet hos Magasinet Liv, men som jeg ændrede lidt på undervejs.




Pasta med blomkål, spinat, laks og parmesan
(2 personer)
120 g fuldkornspasta
2 spsk olivenolie
½ blomkålshoved
50 g babyspinat
½ bdt persille
skal og saft af en halv citron
1 spsk flødeost
evt. 1 dl fløde
salt, peber
125 g røget laks
parmesan
Kog pastaen som angivet på pakken. Skyl og slyng spinaten tør. Del blomkålen i små buketter. Skyl og hak persillen. Skær laksen i små strimler.

Varm lidt olie i en gryde. Svits blomkålsbuketterne i olien. Tilsæt spinat og varm det igennem. Tilsæt hakket persille og citronskal og –saft. Vend det hele godt rundt. Tilsæt flødeost og evt. fløde. Når pastaen er kogt vendes den i gryden sammen med laksestrimler.  Varm det hele igennem. Riv parmesan over ved serveringen. Serveres med salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar