søndag den 31. juli 2016

Tortilla wraps med kål, kylling og avocado

Tortilla med forskelligt fyld er altid godt. Her er en variation med kål og kylling, to ingredienser som klæder hinanden rigtig godt. Opskriften er fra Meny. Jeg fulgte den nogenlunde, men skar dog kyllingen ud i strimler og marinerede dem et par timer, inden de blev stegt.





Tortilla wraps med kylling, hot kål og avocadocreme (min version)
(2 personer)
2 stk Tortillas wraps (jeg brugte de grove)
200 g kylling (bryst eller inderfilet)
1 spsk olie
1 spsk limesaft
½-1 spsk chilisauce
salt, peber
100 g fintsnittet spidskål
50 g groftrevne gulerødder
50 g rødlig i tynde strimler
finthakket frisk rød chili efter smag
½ dl koriander
Dressing:
2 spsk æbleeddike
½ spsk olivenolie
saft af en halv lime
½ spsk akaciehonning
Avocadocreme:
½ moden avocado
½ spsk cremefraiche
limesaft
salt, peber
Pisk olie, limesaft og chilisauce sammen til en marinade. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem i marinaden. Sæt kyllingekødet i køleskabet et par timer. Bland spidskål, gulerødder, rødløg, chili og koriander sammen. Bland dressingen, hæld den over salaten og lad salaten stå på køl et par timer. Mos avocadoen med cremefraiche, smag til med salt, peber og limesaft. Steg kyllingestrimlerne i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 6 minutter, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Læg tortillaen på en tallerken, kom kålen på, så avocadocreme og til sidst kyllingekødet. Server den som den er eller rul den sammen. Værsgo - så har du en wrap med lækkert fyld


2 kommentarer:

  1. Hvad bruger du til at snitte dine grøntsager så fint med ? Hvor ser det lækkert ud

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ratna Sathasivam
      Tak for kommentaren. Faktisk har jeg ikke brugt noget særligt til at snitte grønsagerne med. Spidskålen er snittet fint med en god kniv. Og gulerødderne er revet på den grove side af et rivejern.
      Det smagte også godt - jeg får helt lyst til at lave det igen, nu hvor jeg ser opskriften ;-)
      mvh
      Anne

      Slet