tirsdag den 12. juli 2016

Lækre blomkålsmuffins med rødt og grønt fyld

En rest kedelig blomkål kan bruges til lækre blomkålsmuffins. Dagens opskrift er inspireret af en opskrift jeg så jeg på bloggen  studiemadogliv.  Jeg lavede dog en lidt anden version og min opskrift kan I se her.







Lækre blomkålsmuffins med rødt og grønt fyld
(10 stk)
330 g blomkål (stokken kan også bruges)
2 stk forårsløg
½ peberfrugt
2 æg
2 spsk skyr
1 spsk Fiberhusk
salt, peber
1 stor teske sød paprika
1 bdt persille, finthakket
1 dl revet ost

Start med at køre blomkålen gennem en minihakker til helt små stykker. Skær forårsløgene i små stykker og peberfrugten i små tern. Pisk æggene med skyr og Fiberhusk. Tilsæt salt, peber, paprika og persille. Rør blomkål, løg og peberfrugt i æggemassen og rør det hele godt sammen. Smør en muffinsform grundigt og fordel blomkålsmassen i formene. Bag dine muffins i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Når der er ca. et kvarter tilbage fordeles den revne ost over de ti blomkålsmuffins og de sættes tilbage i ovnen. Serveres med salat.

Hvis du har fået mod på at lave madmuffins, så er der to andre opskrifter her:
Madmuffins med kartofler og porrer
Grove muffins med skinke og ost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar