Salat med belugalinser, spinat og halloumiost
(2 personer)
1 dl sorte belugalinser
100 g spinat
70 g
asparges
½ avocado
½ appelsin
175 g
halloumi
Dressing af:
olivenolie
hyldeblomsteddike (æbleeddike kan også bruges)
hyldeblomst saft
citron
salt
peber
Skyl linserne i koldt vand og kog dem efter anvisning på
pakken og lad dem køle af. Skyl og tør spinaten. Skyl aspargesene og skær dem i
mindre stykker. Skær avocadoen i minde tern. Skræl appelsinen og skær
appelsinkødet i tern. Skær osten i skiver og pensl dem med olie. Steg dem på en
grillpande, til de får fine striber.
Ved serveringen lægges spinatbladene på en tallerken og
dressingen kommes over. Derefter kommer man linser, asparges, avocado- og
appelsintern ovenpå spinatbladene. Til sidst lægges halloumiosteskiverne på.
Server brød til - eller brug retten som tilbehør til grillmad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar