torsdag den 21. juli 2016

Nem og enkel sommersalat med sommerkål, nektariner og feta

Så blev det da endelig sommer og varmt. Alt for varmt til de alt for store kulinariske armbevægelser i køkkenet. Så i dag får I opskriften på en nem og enkel sommersalat, som egner sig rigtig godt til grillmad.



Salat med sommerkål og nektariner
(der er ingen mængdeangivelser på denne opskrift, da man bare laver den størrelse portion, man synes der passer)
Salaten laves af:
sommerhvidkål
nektariner
fetaost
cashewnødder
dressing af:
olivenolie
hyldeblomsteddike
hyldeblomstsaft – ufortyndet
citronsaft
salt, peber
Snit hvidkålen fint. Skær nektarinerne i både. Pisk dressingen sammen. Læg kålen på en tallerken eller i et fad, hæld dressing over. Læg nektarinbåde oven på sammen med fetaost og cashewnødder. Voilà - så har du en dejlig sommersalat.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar