søndag den 20. november 2016

Nem hverdagsmad med pasta, broccoli, champignon og hvidskimmelost

I morgen starter hverdagen igen og så er det godt med nogle nemme og hurtige retter. Mad med pasta er jo næsten altid hurtigt, uanset om det er en pasta lavet på mel eller noget andet, f.eks. linser. Men fordi du skal have pasta, behøver du jo ikke nødvendigvis at spise tomatsovs til. Kast dig ud i noget  nyt og prøv dagens opskrift med to lidt anderledes ingredienser - hvidskimmelost og valnødder. 

 


Pasta med broccoli, champignon, hvidskimmelost og valnødder
(1 person)
50 g pasta (jeg brugte pasta lavet på røde linser, men alle slags pasta kan bruges)
2 forårsløg
olivenolie
100 g broccoli
100 g champignon
salt, peber
20 g valnødder
25 g hvidskimmelost (brie, camembert eller andet)

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl og hak forårsløgene groft. Skyl og del broccoli i små stykker. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Svits forårsløgene i lidt olie. Tilsæt broccoli og champignon og lade dem svitse ca. 10 minutter. Hak valnødderne groft og skær skimmelosten i små stykker. Vend valnødder og ost med grønsagerne og varm det igennem til osten er smeltet. Serveres sammen med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar