Forhåbentlig får vi nogle gode have-oplevelser og også nogle gode madoplevelser. Kender I nogle gode steder i Himmerland, hvor man kan få en lækker frokost, så hører jeg gerne fra jer.
Men nu til dagens opskrift som blev en sommerlig salat lavet på rester i køleskabet. Der er jo ofte noget der skal bruges lige op til en ferie. I dette tilfælde var der lidt spidskål, der var en squash, der var en fennikel og der var en rest feta. Og der stod også et glas med lynsyltede rabarber. Og de ting synes jeg egentlig godt kunne passe sammen i en salat. Opskriften får I her:
(2 personer)
100-150 g spidskål
100 g squash
lidt fennikel
2-3 spsk råsyltede rabarber (Du kan finde en opskrift på råsyltede rabarber her)
25 g fetaost
frisk timian
Dressing:
lage fra de syltede rabarber
olivenolie
honning
salt, peber
Snit spidskålen fint. Skær squashen i små tern. Skær
fenniklen fint ud. Kom grønsagerne i en skål. Skær evt. rabarberstykkerne i
mindre stykker, vend dem i salaten sammen med finthakket timian.
Pisk
rabarberlagen sammen med olivenolie og smag til med honning, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Drys fetaosten
over og server.
Har du lyst til at prøve an anden opskrift med rabarber, kan jeg anbefale:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar