Fyldte kålblade med kikærter, peberfrugt og avocadocreme
(2 personer)
4 hvidkålsblade – meget gerne nogle, som er lidt skålformede
olivenolie
150 g hakket hvidkål
½ rød peberfrugt
150 g kikærter
1 avocado
½ dl skyr
salt, peber
krydderier – jeg brugte en blanding fra Mill & Mortar
”Asani” med bl.a. spidskål, koriander, chili, ingefær, kardemomme, oregano m.m.
Varm olien på en pande og svits den hakkede hvidkål, til den
bliver blød. Skær peberfrugten i tern og tilføj den til kålen sammen med
kikærter og krydderier. Varm det hele godt igennem.
Tag kødet ud af avocadoen og rør det sammen med skyr til en
grøn avocadocreme. Smag til med salt og peber.
Fordel avocadocremen i bunden af kålbladene. Fordel de
svitsede grønsager og kikærter oven på og så er kålbladene klar til servering.
Hvis du ikke synes, at det er mættende nok, kan du evt. tilføje kogte ris eller
kogte kerner til fyldet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar