Tortellinifad med røget mørbrad, spidskål og tomater
(3-4 personer)
Ovnbagte tomater:
125 g cherrytomater
hvidløgsolie
balsamico
timian
sukker
salt
peber
Tortellinifad:
½ rødløg
olivenolie
150 g spidskål
250 g tortellini (vælg den slags fyld du bedst kan lide)
1½ dl fløde
timian
salt, peber
50 g revet ost
Start i god tid med de ovnbagte tomater. Skyl tomaterne
og skær dem over i to. Læg tomatstykkerne i et ildfast fad med skærefladen
opad. Dryp hvidløgsolie og balsamico over tomaterne. Drys lidt sukker over og
krydr med timian, salt og peber. Bages i ovnen ved 150 grader i 1½ time.
Hak løget. Skær spidskålen i fine strimler. Svits løget i
olivenolie til det bliver blødt. Tilsæt strimler af spidskål og svits dem ved
svag varme til de falder sammen og bliver bløde. Tilsæt 1½ dl fløde samt salt,
peber og timian. Varm det hele igennem. Ven de ovnbagte tomater i.
Kog
tortellinierne efter anvisningen på pakken og lad dem afdryppe.
Smør et ildfast fad. Kom tortellinierne i fadet og hæld
kålblandingen over. Vend det hele forsigtigt rundt. Skær mørbraden i små tern
og drys den over sammen med revet ost. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og bag
det 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar