torsdag den 10. januar 2013

Paprikasuppe med chorizo og bønner


Koldere dage er på vej igen (siger de)…

…og så er det jo dejligt med en gang varm suppe. Det kunne f.eks. være denne lækre røde paprikasuppe serveret med chorizopølse og revet ost. Fint at have til to dage, så der var nem mad efter en af de længere dage på arbejdet. Opskriften er fra viskalspise.dk


Paprikasuppe med chorizo og bønner – min version
(2 personer eller 1 person to dage)
2 store røde peberfrugter
1 løg
1 fed hvidløg
olivenolie
70 g tomatpuré
paprika, røget paprika
7,5 dl bouillon
salt, peber
75 g chorizopølse
1 dåse cannellinobønner
revet ost
frisk basilikum, grofthakket
Skær peberfrugterne i tern og hak løg og hvidløg. Svits peberfrugter og løg i olie i en gryde ca. 10 minutter. Tilsæt paprika og tomatpuré og lad det svitse med et øjeblik. Tilsæt bouillon og kog suppen i 10 minutter. Hæld vandet fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Blend suppen og smag den til med salt og peber. Varm bønnerne i suppen. Skær chorizoen i tern og steg dem sprøde på panden. Server suppen i skåle og drys med chorizo og basilikum. Giv revet ost til og brød, hvis man er meget sulten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar