Når man har squash i sin have eller, når man ikke har have,
man får squash i sin kasse fra Aarstiderne, er det oplagt at lave fyldte
squash. Du kan variere fyldet på mange måder, både med og uden kød. Nogle af
mine favoritingredienser til squashfyld er bønner og champignon. Denne gang
blev fyldet smagt til med krydderier a la Mexico.
Squash med mexicansk fyld
(4 personer)
4 små squash, to halvstore squash eller en megastor squash
olivenolie
1 løg
250 g champignon
I dåse bønner i chilisovs
70 g tomatpuré
kanel
cayennepeber
en anelse mørk chokolade (af den bitre slags)
100 g revet ost
Start med fyldet. Hak løget fint og svits det i lidt olie i
en gryde. Rens champignonerne og hak dem groft. Når løgene er blevet bløde
tilsættes champignon og det hele småsteges ved lav temperatur ca. 10 minutter.
Tilsæt dåsen med chilibønner og tomatpuré og varm det igennem. Smag til med
kanel, cayennepeber, salt og peber samt lidt mørk chokolade. Squashene skylles
og indmaden graves ud med en ske. De fleste størrelser kan bruges, hvis du
skærer dem over og graver dem ud, så skallen ikke bliver for tyk. Kom
bønnefyldet i squashene og bag dem ved 200 grader i en halv time. Når der er et
kvarter tilbage drysses den revne ost over, og squashene bages derefter
færdig. Serveres med dagens salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar