I dag lod jeg mig inspirere af en opskrift jeg havde fået
fra Aarstiderne sammen med en af deres kasser. Jeg ændrede dog
på opskriften undervejs. Bl.a. tilføjede jeg blommer og hvidkål, til gengæld
sprang jeg risen over som tilbehør. Enkelt og hurtigt mad og en god måde at få
brugt rodselleri.
(1 person)
125 g kyllingefilet
olivenolie
100 g hvidkål
100 g rodselleri
1 blomme
½ tsk fennikelfrø
1 stjerneanis
kanel
citrongræs
Kyllingefileten skæres i strimler. Knoldsellerien skrælles
og skæres ud i tynde stave. Hvidkålen hakkes groft. Wokken varmes op og
kyllingen steges i olivenolie ca. 10 minutter. Selleristave og hvidkål
tilsættes og svitses et par minutter. Tilsæt 1 dl vand samt krydder og lad det
koge godt igennem ca. 5 minutter. Blommen skæres i både og tilføjes. Det hele
koges igennem. Tilsæt evt. lidt maizenamel, hvis du vil have en lidt tykkere sauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar