Måske elsker du medisterpølse og måske kan du bedst lide din medisterpølse på gammeldags facon med sovs og kartofler. Men skulle du få lyst til at lave medisterpølse på en ny måde, så prøv dagens opskrift hvor medisterpølsen serveres sammen med pasta og grønkål.En enkel og nem hverdagsret, som også kan spises på en lørdag.
Pasta med grønkål og medister
(2 personer)
250 g medisterpølse
100 g grønkål
120 g fuldkornspasta
1 rødløg
olivenolie
1 æble
3 dl bouillon
parmesanost
Start med at koge medisterpølsen i ca. 15 minutter. Lad den
køle af og skær den i skiver, som svitses på panden i lidt olie eller smør, til
de er sprøde. Sættes til side. Pastaen koges efter anvisningen på pakken. De
groveste stængler og ribbe fjernes fra grønkålen, der hakkes groft. Løget
skæres i tynde skiver og deles i strimler. Løget svitses i lidt olie på panden
til strimlerne er bløde, men ikke brune. Bouillon tilsættes og når den koges,
tilsættes grønkålen. Læg låg over panden og lad kålen småsimre ca. 10 minutter.
Skær æblet ud i tern og tilsæt æbleternene til grønkålen. Pølseskiver og pasta
blandes i en gryde, grønkålsblandingen fra panden kommes også i gryden. Det
hele vendes rundt og varmes igennem. Servers med friskrevet parmesan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar