Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel. Jeg prøver at begrænse mit indtag af mad med gluten, men da jeg ikke har nogen problemer med at spise det, ser jeg ingen grund til at lade helt være.
Dagens opskrift er nem og enkel, lige hvad har brug for på en lun fredag aften i maj. Som sagt passer pastaretten fint til kylling, men du kan også bruge den som tilbehør til frikadeller, pølser, koteletter eller hvad du nu har lyst til.
Pasta med squash, tomater og
pesto
(2 personer)
80-100 g pasta
olivenolie
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 lille squash
250 g blommetomater
1-1½ dl fløde
1-2 spsk pesto
oregano
salt, peber
Hak rødløget fint. Skær squashen over på langs og derefter i
skiver. Skær blommetomaterne i tre dele. Svits rødløgene i olie på en pande,
til de blive bløde. Tilsæt presset hvidløg og vend rundt. Tilsæt squash og
tomater sammen med oregano, salt og peber og lad det hele simre 10 minutter.
Rør fløde og pesto sammen og tilsæt det til grønsagerne på panden sammen med
den kogte pasta. Varm det hele igennem og server det sammen med stegt kylling.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar