mandag den 8. maj 2017

Ravioli med gulerødder, grønkål og løg

Nogle gange er det enkle og hurtige det bedste. 

Her har jeg valgt at blande ravioli med grønkål, gulerødder og løg. Jeg synes, at ravioli er en dejlig måde at få pasta på. Men det skal være nogle gode ravioli med god smag. Disse er nogle store lækre nogle med fyld af ricotta og spinat.





Ravioli med gulerødder, grønkål og løg
(1 person)
1 stk bundtløg
olivenolie
1 gulerod
100 g grønkål (frossen og optøet)
½ dl fløde
½ dl bouillon
salt, peber
1 spsk tomatpuré
100 g ravioli 
parmesanost

Snit bundtløget fint. Skær guleroden i tynde skiver. Varm lidt olie i en gryde. Tilsæt snittet bundtløg og lad dem svitse, til de bliver bløde. Tilsæt gulerodsskiver og lad dem svitse 5-10 minutter. Kog imens raviolien efter anvisningen på pakken. Tilsæt grønkål til grønsagerne samt fløde og bouillon og varm det hele igennem. Smag til med salt og peber og tomatpure. Vend forsigtigt de kogte ravioli i grønsagerne og server dem med revet parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar