Dem der følger min blog vil vide, at jeg er ret glad for curry-retter. Der er rigtig mange muligheder for variationer både med grønsager og krydderier.
Måske synes du, at listen over ingredienser til denne opskrift ser lidt lang ud. Det er den også, men meget af det er krydderier. Man
skal også have gang i en hel del gryder til kogning af det ene og det andet.
Men jeg synes bestemt, at det var arbejdet (også med opvasken) værd, da det
blev en rigtig dejlig curry.
Curry med broccoli og cashewnødder
(2 personer)
½ broccoli
200 g kokosmælk (½ dåse)
50 g cashewnødder, usaltede
200 g dåsetomater (½ dåse)
30 g skyr
olivenolie
½ løg eller 1 bundtløg
1 fed hvidløg
revet ingefær
karry
Garam Masala
karrypasta
gurkemeje
cayennepeber
koriander
3 æg
Del broccolien i mindre buketter og giv dem et opkog i
letsaltet vand. Blend cashewnødderne (gem lidt til pynt) sammen med kokosmælk,
dåsetomater og skyr. Kog æggene.
Svits løgene i en gryde til de bliver bløde. Tilsæt hvidløg
og ingefær og lad dem svitse med et par minutter. Tilsæt krydderierne og
karrypastaen og varm det hele igennem. Hæld kokostomatmassen i gryden og bring
det i kog. Tilsæt broccolien og varm det igennem.
Server ris til din curry sammen med æg. Drys med
cashewnødder og koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar