søndag den 11. februar 2018

Torsk på porrer med sellerimos

Porrer og selleri er dejlige vintergrønsager. Og de passer rigtig godt sammen med en gang ovnbagt torsk. Porrene fik en gang citronskal og sellerien blev til mos sammen med persille. Og så var en dejlig ret med fisk og vintergrønsager lavet.





Torsk på porrer med sellerimos
(1 person)
1 torskeloin (125 g)
75 g porrer
olivenolie
citronskal
salt, peber
krydderiet Mermaid´s Bite fra Mill & Mortar (kan undværes)
200 g rodselleri – når skrællen er skåret fra
1 spsk smør
persille
15 g hasselnødder

Skyl og rens porren. Skær den i mindre ringe/stykker. Vend porrestykkerne med olie, citronskal, salt og peber. Læg porrene i bunden af et lille fad. Læg din torskeloin ovenpå og krydr evt. med Mermaid´s Bite. Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Porrene er stadig med bid, så hvis du bedst kan lide dem bløde, så steg dem evt. et par minutter på panden i lidt olie først.

Skær sellerien i tern og kog den 20 minutter til den er mør. Pisk sellerien sammen med smør, salt, per og hakket persille. Kom lidt hakkede hasselnødder på mosen ved serveringen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar