tirsdag den 6. februar 2018

Wok med rødkål, gulerødder og nudler

Her kommer en af hverdagens enkle retter lavet af ting i køleskabet, som skulle bruges. Det er måske ikke lige den opskrift, der gør sig bedst på billeder. Men nogle gange handler det altså mere om at få lavet noget hurtigt og nemt med de ingredienser, man nu har. Også selvom resultatet ikke ligner noget fra en gourmet-restaurant.





Wok med rødkål, gulerødder og nudler
(1 person)
60 g gulerødder
100 g rødkål
olivenolie
friskrevet ingefær
stødt koriander
citrongræs
50 g nudler
1 spsk jordnøddesmør
1 dl bouillon
soya
en lille håndfuld jordnødder  
        
Kog nudlerne. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Hak rødkålen fint. Pisk jordnøddesmør, bouillon og soya sammen.

Varm lidt olie i wokken og lynsteg gulerødder og kål. Tilsæt ingefær, koriander og citrongræs. Hæld bouillon med jordnøddesmør i og vend rundt. Til sidst vendes nudlerne i.

Sådan, en enkel og hurtig ret klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar