Her kommer en af hverdagens enkle retter lavet af ting i
køleskabet, som skulle bruges. Det er måske ikke lige den opskrift, der gør sig
bedst på billeder. Men nogle gange handler det altså mere om at få lavet noget
hurtigt og nemt med de ingredienser, man nu har. Også selvom resultatet ikke
ligner noget fra en gourmet-restaurant.
Wok med rødkål, gulerødder og nudler
(1 person)
60 g gulerødder
100 g rødkål
olivenolie
friskrevet ingefær
stødt koriander
citrongræs
50 g nudler
1 spsk jordnøddesmør
1 dl bouillon
soya
en lille håndfuld jordnødder
Kog nudlerne. Skræl gulerødderne
og skær dem i skiver. Hak rødkålen fint. Pisk jordnøddesmør, bouillon og soya
sammen.
Varm lidt olie i wokken og lynsteg
gulerødder og kål. Tilsæt ingefær, koriander og citrongræs. Hæld bouillon med
jordnøddesmør i og vend rundt. Til sidst vendes nudlerne i.
Sådan, en enkel og hurtig ret klar
til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar