søndag den 25. februar 2018

Grove muffins med blomkål og pølser


Datteren var på besøg og snakkede om, at hun godt kunne tænke sig en opskrift på nogle grove muffins til at tage med som frokost eller mellemmåltid. Så var det jo oplagt at finde en opskrift på muffins og prøve den af. Valget faldt på en opskrift fra voresmad.dk, som blev tilpasset det fyld, jeg nu lige havde lyst til.


 



Grove muffins med blomkål og pølser
(12 stk)
150 g blomkål
1 løg
1 spsk olie
100 g god pølse skåret i skiver
4 æg
100 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
½ dl mælk
1 dl rugmel
2 dl fuldkornsspeltmel
1 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
salt, peber
1 spsk sennep
12 muffinsforme

Del blomkålen i små buketter, skær stokken i små tern. Hak løget. Svits blomkål og løg i olie på en pande i 3-4 minutter. Afkøl blandingen og kom den i en skål. Rør et æg i ad gangen. Vend pølseskiverne i. Rør de forskellige slags mel, mælk, bagepulver, sennep samt salt og peber i.

Pensl formene med lidt olie. Fordel dejen i formene. Bag dem ved 180 grader i 30-35 minutter til de er gyldne og gennembagte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar