Uhm, jeg elsker ovnbagte tomater. Især de små bliver
utrolige smagfulde af sådan en tur i ovnen. Men store tomater kan nu også
ovnbages og smage godt. Her er tomaterne serveret sammen med en gang pasta med
grønkål. Enkel og nem hverdagsmad.
Pasta med grønkål og ovnbagte tomater
(1 person)
2 store tomater
olivenolie
balsamcio
salt, peber
Herbes de Provence
60 g pasta
100 g grønkål
parmesan
2 spsk peberflødeost
½-1 dl mælk
Start med at få tomaterne i ovnen. Skyl dem og skær dem
over. Lag dem på et stykke bagepapir med snitfladen opad. Hæld lidt olivenolie
og lidt balsamico over. Krydr med salt, peber og Herbes de Provence. Bag
tomaterne i ovnen ved 175 grader i 30 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak grønkålen fint. Damp kålen i lidt vand med salt i bunden
af en gryde. Tilsæt peberost og mælk og varm det hele igennem. Vend pastaen i
grønkålen og server pastakålen sammen med de ovnbagte tomater og gerne masser
af parmesan. Spis brød eller salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar