Men nu dukkede der altså en kinakål op i kassen fra
Aarstiderne og den skulle da bruges til noget. Pga. dens aflange skålform
tænkte jeg, at den måtte da egentlig være god til at komme fyld i. Og da jeg
havde en rest stegt kylling, ville det være fint at bruge til fyld sammen med
ris og grønsager. Det blev der så nedenstående ret ud af.
Kålwrap med kylling, ris og gulerødder
(2 personer)
1 dl ris
olivenolie
3-4 stilke forårsløg
2 mindre eller en stor gulerod
150 g stegt kylling
2 dl bouillon
soyasauce
4 dadler
1 spsk pinjekerner
Kog risene efter anvisningen på pakken. Skyl kinakålbladene
og lad dem tørre. Hak forårsløgene groft. Skær gulerødderne i små tern. Skær
kyllingekødet i små tern.
Svits løgene i lidt olivenolie, til de bliver bløde. Tilsæt
gulerodstern og kyllingekødtern. Hæld bouillon ved plus soyasauce. Kom de kogte
ris i, vend det hele rundt og varm det igennem. Tilsæt eventuelt mere bouillon.
Vend pinjekernerne rundt.
Anret et kålblad på tallerken og kom fyldet i. Serveres
sammen salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar