Denne suppe faldt jeg over i Mad & Venner nr. 160. Pablo-suppe kalder de den, men jeg fandt ingen forklaring på navnet. Det er en rigtig dejlig rød suppe lavet med tomater og røde peberfrugter og masser af god smag.
Pablo-suppe
(2 personer)
½ rødløg
1 fed hvidløg
stødt koriander
stødt spidskommen
1½ rød peberfrugt
½ dåse flåede hakkede tomater
1 dl bouillon
½ spsk tomatkoncentrat
½ spsk sukker
oregano
½ dåse sorte bønner
½ avocado
1 tomat
revet ost
Varm olien en gryde. Hak rødløget og svits det i olien
sammen med koriander og spidskommen i ca. fem minutter. Tilsæt finthakket
hvidløg, peberfrugt og flåede hakkede tomater sammen med bouillon, tomatkoncentrat,
sukker og oregano.
Lad suppen simre i 35 minutter. Tilsæt de fleste af de sorte
bønner de sidste fem minutter. Smag til med salt og peber.
Skær avocado og tomater i tern. Server suppen med de sidste
sorte bønner, tomattern og avocadotern samt revet ost. Spis gerne brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar