onsdag den 28. februar 2018

Suppe med masser af farve til en kold dag

Godt nok har I næsten lige fået opskriften på en suppe. Men vejret er jo mildest talt ikke blevet mere forårsagtigt i mellemtiden, så det er absolut stadig suppevejr (og i øvrigt kan man jo spise suppe hele året rundt!)

Denne suppe faldt jeg over i Mad & Venner nr. 160. Pablo-suppe kalder de den, men jeg fandt ingen forklaring på navnet. Det er en rigtig dejlig rød suppe lavet med tomater og røde peberfrugter og masser af god smag. 





Pablo-suppe
(2 personer)
½ rødløg
1 fed hvidløg
stødt koriander
stødt spidskommen
1½ rød peberfrugt
½ dåse flåede hakkede tomater
1 dl bouillon
½ spsk tomatkoncentrat
½ spsk sukker
oregano
½ dåse sorte bønner
½ avocado
1 tomat
revet ost

Varm olien en gryde. Hak rødløget og svits det i olien sammen med koriander og spidskommen i ca. fem minutter. Tilsæt finthakket hvidløg, peberfrugt og flåede hakkede tomater sammen med bouillon, tomatkoncentrat, sukker og oregano.

Lad suppen simre i 35 minutter. Tilsæt de fleste af de sorte bønner de sidste fem minutter. Smag til med salt og peber.

Skær avocado og tomater i tern. Server suppen med de sidste sorte bønner, tomattern og avocadotern samt revet ost. Spis gerne brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar