Kartoffelmos er god hverdags-vintermad. Her får du en dejlig grønsagssovs til kartoffelmosen med porrer, tomater og majs på dåse. Og så en rest flødeost i for at runde sovsen lidt af. God og billig hverdagsmad.
Kartoffelmos med porrer, tomater og majs
(2 personer)
2 mindre porrer
olivenolie
salt, peber
½ dåse tomater
rosmarin
1½ dl mælk
1 dåse majs
50 g flødeost med peber og chili
kartoffelmos
Porrerne skylles, renses og snittes forholdsvis fint. Svits
derefter porrerne i lidt olie en 5-10 minutter til de bliver bløde og falder
lidt sammen. Krydr med salt og peber.
Kom dåsetomater og
rosmarin i og lad grønsagerne koge fem minutter. Tilsæt mælk og lad dem koge
yderligere fem minutter. Kom majsen i sammen med flødeost og varm det hele
igennem.
Lav en god kartoffelmos og server den med grønsagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar