Dagens ret er en enkel pastaret i samme farver som det italienske flag. Opskriften blevet lavet ud fra
forskellige ting,
som jeg havde på lager. Broccoli, squash og forårsløg er det grønne, pastaen og
mozarellaen er det hvide og tomaterne er det røde. Og det må vel siges at være
meget passende med en pastaret i italienske farver.
Pastaret i grønt, rødt og hvidt
(2
personer)
175 g
broccoli
100 g
squash
2-5 stk. forårsløg afhængig af tykkelse
olivenolie
1½-2 dl bouillon
2 spsk
flødeost
100 g cherrytomater
125 g mozzarella
frisk basilikum
120 g tørret pasta
Kog pastaen efter anvisningen i pakken.
Forårsløgene skylles og skæres i mindre stykker.
Broccolibuketterne deles i små stykker, stokken skæres i mindre tern. Squashen
skæres i mindre stykker. Svits løgene i lidt olie, til de bliver bløde. Svits
broccoli og squash med et par minutter. Tilsæt bouillon og lad det hele
småsnurre nogle minutter. Broccolien skal stadig være al dente. Smag til med
salt og peber og vend et par skefulde flødeost i.
Del tomaterne i to, større tomater i tre. Hak basilikummen
groft. Skær mozarellaen i skiver.
Kom pasta i en dyb tallerken, kom det grønne oven på og slut
af med mozarellaskiver, tomater og basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar