(2 personer)
400 g rodfrugter uden skræl (jeg brugte mange gulerødder,
lidt selleri og lidt pastinak)
½ løg
olivenolie (evt. hvidløgsolie)
salt, peber
2 dl bouillon
persille
purløg
140 g pasta
2 dl mælk
30 g rucola
15 g mandler
parmesanost
Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre tern. Skær løget i
mindre stykker. Vend grønsagstern og løg i olie, salt og peber og bag dem i
ovnen i 20 minutter. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Kom grønsagerne i en minihakker sammen med 2 dl bouillon og
kør det hele sammen til en grov mos. Klip eller hak persille og purløg og vend
det sammen med grønsagsmosen. Bland de kogte pasta med grønsagsmosen. Kom det hele i en gryde, tilsæt 2 dl mælk og
varm det hele igennem.
Skyl rucolaen og hak mandlerne groft. Anret pastaen med
grønsagsmos på en tallerken. Kom rucola, mandler og parmesanost henover.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar