(2 personer)
250 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg
1 fed hvidløg
60 g fintrevet gulerod
30 g grofthakkede mandler
salt, peber
rosmarin
6 skiver bacon
Løg og hvidløg hakkes fint. Røres i kødet sammen med salt, peber og tørret rosmarin. De fintrevne gulerødder samt grofthakkede mandler tilsættes. Det hele røres sammen og formes til 12 små tykke pølser. En halv skive bacon foldes om hver pølse. Farsbrødene lægges på bagepapir og sættes i ovnen, hvor de bages i ca. 20 minutter ved 220 grader.
Som tilbehør fik vi ovnbagte rodfrugter, hvor diverse rodfrugter (ca. 500 g) blev blandet med olie, salt, peber og rosmarin. Blandes kartofler i, kan det være en god ide lige at koge kartoflerne 3-5 minutter, inden de kommes i ovnfadet. Rodfrugterne blev sat i ovnen 10 minutter før farsbrødene og fik dermed ca. en halv time i ovnen. Da ovnbagte rodfrugter (desværre) ikke hører til bl.a. Datterens yndlingsretter, lavede jeg også en salat af de forhåndenværende ingredienser.
Hvor er de søde de små farsbrød :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Birthe,
SvarSletDe er både søde at se på og de smager godt :-)