torsdag den 19. marts 2015

Let forårsagtig ret med spinatravioli, laks og tomat

De sidste dage...

...har det været det dejligste forårsvejr. Hvilket kan inspirere til madlavning i den lettere ende. Rester i køleskabet understøttede heldigvis lysten til let mad - røget laks og ravioli, en rest fennikel og grønkål samt tomater, jo, jo - det kan der sagtens komme en god ret ud af.



Ravioli med spinat, laks og tomat
(1 person plus rest til frokost)
1 pakke ravioli med spinat ost
olivenolie
4 blommetomater
30 g fennikel
en rest grønkål (ca. 30 g)
100 g røget laks
1 stor spsk flødeost
salt, peber
parmesan
Kog ravioliene efter anvisningen på pakken og lad dem derefter dryppe af. Hak grønkålen fint. Skær fenniklen ud i små tern. Del blommetomaterne i tre stykker. Varm olien i en gryde, tilsæt grønsagerne og varm dem igennem. Skær laksen ud i tynde strimler og vend den med grønsagerne. Rør til sidst en spsk flødeost i. Læg raviolien i et fad og hæld laksegrønsagsblandingen over. Serveres med salat og evt. brød til.

Note: Let, nem og lækker ret - skønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar