søndag den 22. marts 2015

Dejlig gåtur i Odense NV

Man kan da kun blive glad over...

...at foråret er kommet og det igen er muligt at komme ud på en masse ture. Ja, man kan selvfølgelig også gå ture om vinteren, og det gør jeg også så meget, som det nu kan lade sig gøre. Men det er nu sjovere når solen skinner lunt og venligt, fuglene synger så det er en fryd og alt det grønne pibler frem.
Stavids Å

I dag gik turen til den nordvestlige del af Odense. Helt præcis i området omkring Stavids Ådal, et rigtig dejligt område, som jeg ikke før har besøgt. Den første time af dagens tur var i selskab med friske kollegaer, idet vi havde aftalt at mødes for at gå en tur. Det er noget vi gør ca. en gang om måneden forår og efterår og det er en rigtig hyggelig måde at være sammen med sine kollegaer på.

Udsigt fra den bænk, hvor jeg spiste frokost

Efter at kollegaerne var kørt til hver sit, forlængede jeg turen yderligere en times tid. Vejret var som sagt dejligt, omend lidt køligt. Så jeg havde taget madpakken og termokanden med og efter en lille frokostpause med udsigt over ådalen, gik jeg  ind til havnen og banegården i Odense via ådalen, Søhusstien og Åløkke skov

Søhusstien - gammel nedlagt jernbane

 Hvad mon der gemmer sig i det rør?

Godt med et skilt, så man kan se om man er på rette vej

Område under vand i Åløkke skov

2 kommentarer:

 1. Ja der er dejligt i Ådalen. Jeg arbejdede i 20 år, i Jernalderlandsbyen. Her cyklede jeg dagligt, når årstiden muliggjorde det, fra havnen og langs åen til landsbyen. En dejlig måde at starte og slutte arbejdsdagen på. Det er så dejligt, at det er mere fristende at komme udendørs nu. Jeg nyder det også meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Folehavens univers -
   Det bliver heller ikke sidste gang, at jeg skal forbi Ådalen. Spændende, at du har arbejdet i Jernalderbyen. Den fik jeg ikke besøgt denne gang, men det kan jo så blive en del af en tur en anden gang.

   Slet