Også i dag…
…skulle maden være rimelig blød og nem at gå til, da det er
2. dag efter tandudtrækningen. Men lidt mere at tygge på, skulle der nu være.
Åh, jeg savner at spise rigtig mad, man kan tygge på. Ikke kun sådan noget det
glider lige så stille ned. Men noget med modstand og struktur, så man kan mærke,
at man spiser.
Små pandekager er vel en rimelig blød slags mad, der ikke
kræver det helt store tyggeri. Så det blev til pandekager. En broccoli skulle
bruges, så det blev til broccolipandekager. Og de blev serveret smurt med
flødeost og pyntet med små ovnbagte tomater. Et dejligt måltid, når ens sidste
måltider har været skyr, is og grønsagsmos.
(9-10 stk)
100 g cherrytomater
olivenolie
tørret basilikum
salt, peber
200 g broccoli
3 æg
2 spsk FiberHusk
flødeost (jeg havde valgt en med tomater og basilikum)
purløg
Cherrytomaterne skæres over og
lægges i et ildfast fad med skærefladen opad. Kom lidt olivenolie, basilikum,
salt og peber hen over. Bages i ovnen ved 180 grader i en time. Broccolien
deles i mindre buketter og evt. stok skæres i mindre stykker. Det hele koges i
letsaltet vand ca. 20 minutter, til det er helt mørt. Afdryppes. Broccolien piskes
til en grov mos, æggene piskes i sammen med salt og peber. Til sidst piskes to
spsk FiberHusk i. Dejen kommes på panden og bages som små tykke pandekager,
3-4 af gangen. Smør et lag flødeost ud over pandekagerne, drys med lidt purløg
og slut af med ovnbagte tomater. Mums.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar