Denne lasagne med kylling blev rigtig lækker
Lasagne kan varieres på mange måder, denne var bl.a. med
kylling, squash, gulerødder og champignon – mere grønsager end kød, sådan som
jeg kan lide det. Opskriften har jeg fra en kogebog lånt på biblioteket, men
jeg havde desværre ikke fået skrevet titlen ned, beklager.
Lasagne med kylling – min version
(4 personer eller 2 personer 2 dage)
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
3 tsk karry
1 squash
2 spsk tomatpuré
1 tsk stdt muskatnød
2 spsk oregano
Hak løget fint, pres hvidløget og svits det i olien med
karry. Tilsæt kyllingekødet og lad det simre fem minutter. Skær champignon ud i
mindre grove stykker og kom dem i gryden til kød og løg, lad simre fem minutter
til. Gulerødderne skrælles og rives groft, squashen rives også groft og kommes
i gryden til kyllingen. Tilsæt derefter tomatpuré og krydderier. Lad det simre
videre 8-10 minutter, rør i det undervejs. Smør et ildfast fad og kom først
lidt mornaysovs i bunden. Derefter et lag lasagneplader, så kyllingesovs, så
mornaysovs og plader igen, indtil alle lasagneplader er brugt. Slut af med
kødsovs, den sidste mornaysovs og revet ost. Bages i ovnen ved 200 grader i
35-40 minutter.
Note: Rigtig smovset lasagne med god smag. Og så var der nem
mad på andendagen, da jeg kom sent hjem fra arbejde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar