torsdag den 23. marts 2017

Nem mad: Tortilla pandekage med spidskål, mango og sorte bønner

En tortilla pandekage (færdigkøbt, det indrømmer jeg) med et eller andet fyld ovenpå, er ofte min redning, når der skal hurtig mad på bordet. 

Samtidig er det også en god måde at få brugt rester på. For man kan lige kaste et blik i køleskabet og så lave fyldet udfra de forhåndværende ingredienser. Hvis man kigger i køleskabet om morgenen, kan man også nå at handle lidt ekstra ind, hvis man ikke synes køleskabsindholdet er nok. 




Tortilla pandekage med spidskål, mango og sorte bønner
(1 person)
100 g rød spidskål
chiliolie
100 g sorte bønner fra dåse
50 g rød peberfrugt
½ mangofrugt
50 g flødeost med chili og paprika
½ avocado
spidskommen
lime
1 tortilla pandekage

Snit spidskålen fint. Skær peberfrugt og mango i tern. Varm chiliolien på panden og svits spidskålen heri.

Tilsæt sorte bønner og peberfrugt og varm det igennem. Rør flødeosten med avocado og smag til med lime og spidskommen.

Varm tortillaen i ovnen. Læg den på tallerkenen, smør avcadomosen udover og hæld kålblandingen oven på. Kom mangofrugttern øverst og så er din tortilla klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar