onsdag den 1. marts 2017

Ovnbagte gulerødder med quinoa, halloumi og oliven

Ovnbagte gulerødder er en af mine favoritter, når det kommer til at bruge vintergulerødder i madlavningen. Og allerbedst bliver de, når de serveres sammen med noget andet godt. Her har jeg valgte at sætte gulerødderne sammen med quinoa, halloumi og oliven - og det blev faktisk rigtig lækkert. Nem hverdagsmad til en kødfri dag.




Ovnbagte gulerødder med quinoa, halloumi og oliven
(1 person)
2 store gulerødder
olivenolie
salt, peber
frisk eller tørret timian
balsamicoeddike
½ dl quinoa
50 g halloumi
en håndfuld oliven

Gulerødderne skrælles og skæres i stænger på langs. De vendes med olivenolie, salt, peber, timian og balsamico. Så bages gulerødderne i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Quinoaen koges efter anvisningen på pakken. Halloumiosten skæres ud i skiver og derefter stænger der svitses i olie, til de bliver gyldne.

Ved serveringen anrettes gulerødderne på tallerkenen. Quinoa hældes over. Halloumiosten skæres i mindre stykker og lægges ovenpå sammen med oliven. Serveres med salat og evt. brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar